Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, varaa aika tai kysy lisää!

13 + 2 =

Kuka minä olen

Musiikkiterapeutti Milla Tommila

Terapeuttina minulle on tärkeää kulkea rinnalla, kuunnella ja lempeästi auttaa sinua kohti toivomaasi muutosta. Olen rauhallinen ja intuitiivinen ja haluan kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Pyrin luomaan turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa voimme käsitellä rauhassa vaikeitakin asioita. Työskentelyssä sovellan musiikkiterapian erilaisia lähestymistapoja ja menetelmiä, riippuen toiveistasi ja tavoitteitasi. Uskon, että ihmisellä itsellään on paras tieto siitä, mikä hänelle on hyväksi. Oma tehtäväni on tukea ja auttaa sinua tunnistamaan tunteitasi sekä voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Kannustan ja autan sinua huomaamaan elämässäsi jo olevaa hyvää. Haluan ymmärtää sinua ja auttaa pääsemään haasteidesi ja tunteidesi kanssa eteenpäin. Kohti sellaista elämää, jonka voit kokea merkitykselliseksi ja hyväksi. Autan tunnistamaan sinussa olevaa viisautta ja löytämään suuntaa elämällesi.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan minuun ja musiikkiterapian monipuolisiin menetelmiin ja kokeilemaan, voisiko yhteistyömme sopia sinulle. Uskon, että toivoa paremmasta on aina. Eeva Kilven sanat ”elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotakin hyvää”, ovat ohjenuorani myös terapiatyössä.

Ota yhteyttä, olen täällä sinua varten.

Milla

”Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotakin hyvää”

– Eeva Kilpi-

Koulutus

Koulutukseltani olen laaja-alainen musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi ja VTM. Olen toiminut pitkään laulunopettajana ja kohdannut työssäni niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. Opettamisen olen kokenut kohtaamisammattina, jossa toisen kuuntelu ja ymmärtäminen sekä innostaminen ja kannustaminen ovat olleet minulle luontevia toimintatapoja. Olen myös huomannut, että kehon rauhoittaminen ja kuuntelu auttaa löytämään yhteyden tunteisiin. Vahva laulutaustani ja hengitysohjaajakoulutus auttavat minua tunnistamaan asiakkaan hengitykseen ja kehoon liittyviä haasteita, joita voimme yhdessä turvallisesti tutkia ja työstää. 

Olen sitoutunut noudattamaan Suomen Musiikkiterapiayhdistyksen laatimia musiikkiterapeutin eettisiä ohjeistuksia 

Olen ehdottoman vaitiolovelvollinen ja kunnioitan kaikkea asiakkaani terapiatilanteessa jakamaa materiaalia. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Tutkinnot

Laaja-alainen musiikkiterapeutti, 185 op,  (SUMUKE), Eino Roiha -instituutti, 2021
Musiikkipedagogi, Metropolia amk, 2009
Valtiotieteiden maisteri, Helsingin yliopisto, 2007

Muu koulutus

Psykofyysinen hengitysohjaaja, Helsingin kesäylipisto 2022 (kouluttajina psykologi, kouluttajapsykoterapeutti Minna Martin, perhe- ja paripsykoterapeutti Rauni Toffer)
Taiteen tuotanto sosiaali- ja terveysalalla, HUMAK, 2017
Laulun solistiset erikoistumisopinnot, Metropolia amk, 2010
Ammatillinen opettajankoulutus, Haaga- Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu, 2006

Lyhyitä koulutuksia

Kliininen psykologia II, Jyväskylän avoin yliopisto, 2022                              Music and Imagery in Health, A-seminaari, Eino Roiha -instituutti, 2021
Ihmisen vahvuuksien tukeminen – näkökulmia positiiviseen psykologiaan, Lapin yliopisto, 2021
Traumaperäisen, kroonisen häpeän kanssa työskentely, Nyanssi, 2020’
Vibrac 1 -kurssi, Eino Roiha -instituutti, 2019
Voice and movement -kurssi. Actors Academy Finland, 2019
Suomen musiikkiterapiayhdistyksen koulutuspäiviä ja seminaareja

Sopimukset

Kelan nuorten (16-25 -vuotiaiden) kuntoutuspsykoterapia                        Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, sopimuskausi 2023-2024.